Tavujaja je nasta nako, čitajući raznorazne tekstove o Lici i Ličanima zaključio sam da se uglavnom sve svodi na prepucavanje čiji je električar, ko je ko, i ko je kriv, ...Dane i Mane, Joso i Mate,...vicevi ,poskočice,...i iskreno meni je to sve postalo pomalo dosadno i stereotipno.

Da ne bi pomislili da umišljam da sam neki književnik, odma da se odredim, nisam niti ću biti ikada, jer nisam siguran da poznajem dobro ni gramatiku. Tako da je moj Tavujaja ustvari lik koji se bori da Lika ne bude samo predmet prepiranja i slika plitvica,koje su ionako okupirale kosooke trupe i setnja po njima košta 18 eura, već eto samo jedan pokušaj da se napiše nešto o Lici i Ličanima na neki drugačiji način i iz drugog ugla.

Sajt sam premjestio sa www.licani.com na poddomenu svog sajta, iz tehničkih razloga, a pošto nisam nikakav mistični lik, o meni možete ponešto doznati ovdje 

 

Ovaj tekst i slike možete dijeliti i upotrebljavati u nekomercijalne svrhe uz uvjet da  navedete izvor teksta, tj link ovog sajta  http://tavujaja.prica.rs ili matični sajt www.prica.rs

redirekcija sa sajta www.licani.com je urađena i vjerovatno ce se na googlu pojavljivati neispravni linkovi koji vode do nepostojećih stranica,tako da tada kliknite na početnu i to je to.

Posjećenost na prethodnom domenu je bila preko 80 000 citanja i preko 6000 fb like ova,to je ovdje izgubljeno, ali nije ni važno.

puno pozdrava svim dragim ličanima i neličanima od

pamet tavujaja